DA LI ZNATE KO JE PEVAČ SA FOTOGRAFIJE? Ima veliku NESREĆU u životu koja mu je zagorčala život, završio je na OPERACIONOM STOLU, a danas živi BURAN ŽIVOT!

Autor:

Zabava

23.10.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš pevač krije veliku tugu u očima!

DA LI ZNATE KO JE PEVAČ SA FOTOGRAFIJE? Ima veliku NESREĆU u životu koja mu je zagorčala život, završio je na OPERACIONOM STOLU, a danas živi BURAN ŽIVOT!

Foto: Instagram.com

Popularni folker Darko Lazić, koji je poznat po izuzetnom glasu, već od malih nogu je pokazivao talenat za muziku, te su se odmalena od njega mogle očekivati velike stvari.

Sad se pojavila na društvenim mrežama kako je izgledao kad je bio mali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Darko je pozirao u porodičnoj kući u Brestaču, a komentari ispod objave su se samo ređali.

Podsetimo, Lazić je slavu stekao učešćem u pevačkom takmičenju "Zvezde Granda" u kojem je 2009. godine odneo pobedu. Ženio se dva puta, a pre pet godina je izbegao smrt u saobraćajnoj nesreći kada se vraćao sa nastupa.

 

Podsetimo, danas je pet godina od nesreće koju je Lazić doživeo. Lazić je 23. oktobra 2018. imao tešku saobraćajnu nezgodu, nakon koje je boravio dva meseca u bolnici, a 2018. godinu će Darko zauvek pamtiti. Fokler je tada za manje od godinu dama imao pet saobraćajnih nezgoda, u tri je vozio automobil, dok je u dve vozio motor, a u svakoj od njih je on bio taj koji ih je izazvao.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading