UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA! Ovako je izgledao automobil Darka Lazića nakon NEZGODE - pevač 23 dana bio u KOMI!

Autor:

Zabava

23.10.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazić je 23. oktobra 2018. imao tešku saobraćajnu nezgodu, nakon koje je boravio dva meseca u bolnici!

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA! Ovako je izgledao automobil Darka Lazića nakon NEZGODE - pevač 23 dana bio u KOMI!

Foto: Djordje Kojadinovic, ATA Images

Popularni folker Darko Lazić je rano jutros posetio mesto gde je pre tačno pet godina imao tešku saobraćajnu nezgodu. 

Republika

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Darko Lazić na mestu saobraćajne nezgode

- Pre pet godina u 07.00. Hvala ti, Bože, što me čuvaš - napisao je Darko i usnimio put sa kog je sleteo.

23. oktobra 2018. godine rano ujutru Darku se prevrnuo automobil blizu rodnog Brestača. Vozilom Hitne pomoći hitno je prebačen u Kliničko-bolnički centar u Zemunu, gde je primljen sa teškim telesnim povredama i bio je životno ugrožen. Vozilo je završilo na krovu i bilo je potpuno uništeno, a kako je izgledalo pogledajte u galeriji ispod ovog teksta.

Folker je 23 dana bio u veštakoj komi, a dva meseca proveo je u bolnici

- Ja sam imao saobraćajnu nesreću u oktobru 2018. i bukvalno sam posle nekoliko sati bio otpisan. Skroz sam potonuo. Bio sam dva meseca u bolnici. Da ne pričam o povredama, koje su stravične: 12 polomljenih rebara, polomljeni kuk, karlica, grudni koš, hematom na glavi, slezina, bubreg... Sve, sve. Disao sam na aparatima mesec dana. Bio sam 23 dana u komi. To je jako čudna stvar. Non-stop sam imao u glavi i viđao sam neke bele ili svetloplave zavese koje su stalno bile tu, letele su. Viđao sam i neke ljude koje ne poznajem uopšte. To malo ljudi zna i, evo, sad sam to rekao. Tih 23 dana kome je trajalo kao da sam legao i odspavao i sutradan se probudio.  Klinički sam bio mrtav, u komi. Znam da su me reanimirali. To su mi rekli kasnije, tako da, eto, postoji nešto sigurno - ispričao je Darko nakon oporavka.

2018. godinu će Darko zauvek pamtiti. Fokler je tada za manje od godinu dama imao pet saobraćajnih nezgoda, u tri je vozio automobil, dok je u dve vozio motor, a u svakoj od njih je on bio taj koji ih je izazvao.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Darko Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading