USPEŠNO ZAVRŠEN DRUGI HIGHWAYSTAR FEST U VALJEVU!

Autor:

Zabava

12.09.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Festival je ipak tokom dva dana usrećio nešto manje od hiljadu posetilaca, koji su nakon obe večeri otišli dalje sa osmehom na licu.

USPEŠNO ZAVRŠEN DRUGI HIGHWAYSTAR FEST U VALJEVU!

Foto: Foto : Ihtis produkcija

U Valjevu je na pomoćnom terenu ZSK-ovog fudbalskog stadiona uspešno održan drugi Highwaystar Fest. Prvo izdanje festivala održano je prošle godine u holu Centra za kulturu, dok je ove godine isti napredovao pa je bio neophodan i veći prostor.

Pored dosta neočekivanih tehničkih i logističkih problema, ali i finansijskih, festival je ipak tokom dva dana usrećio nešto manje od hiljadu posetilaca, koji su nakon obe večeri otišli dalje sa osmehom na licu.

Republika

Foto: Foto : Ihtis produkcija

 

 

Prvo veče nastupili su valjevski sastavi Prospekt i Invazija, te legendarni novosadski pank bend Atheist Rap, a drugo veče završeno je regionalnim punk folk wellness zvezdama Brkovima, pre kojih su nastupili Senshi, koji je publiku uspešno pripremio za Brkove, kao i Ascend i Rulja Inc.

Republika

Foto: Foto : Ihtis produkcija

 

 

Ogranizatori se zahvaljuju svima koji su 1. i 2. septembra došli na pomoćni teren ZSK-ovog stadiona i napominju da će dati sve od sebe da se ova tradicija nastavi, a da Highwaystar Fest sledeće godine poraste u nešto još veće, sa još većom posetom publike, ali i nekim dodatnim sadržajem. Zainteresovani svakako dodatne informacije i novosti o festu mogu pratiti na Facebook i Instagram  stranicama Highwaystar Festa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading