NOA POVEZANA SA SOPSTVENIM UBICOM I NAKON SMRTI: Monstrum zauvek vezao Milivojevu za sebe, ne da joj mira ni na onom svetu!

Autor:

Zabava

14.07.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica Noe Milivojev ciljano sačuvao baš ovaj deo njenog tela!

NOA POVEZANA SA SOPSTVENIM UBICOM I NAKON SMRTI: Monstrum zauvek vezao Milivojevu za sebe, ne da joj mira ni na onom svetu!

Foto: Društvene mreže, Privatna arhiva, Instagram/noa11000

Tiktokerka Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je 17. juna, a njeno iskasapljeno telo nađeno je 6. jula, i to u stanu u centru Beograda, a osumnjičeni za ubistvo, Ognjen Dabetić (33) je odmah uhapšen i sve je priznao.

Milivojeva je bila veliki ljubitelj tetovaža, te je tako i svoje telo "ukrasila" sa čak nekoliko, a slika leptira na njenoj butini pokrenula je lavinu priča. Ubica je upravo sa ovog dela isekao deo kože kako bi je sačuvao, pre nego što je iskasapio i ostatak tela.

Kako je ubica odlučio da sačuva baš taj deo tela iskasapljene Noe, mnogi smatraju da je ova tetovaža takođe usko povezana sa njim i njihovom turbulentnom vezom. Jedno od značenja tetovaže leptira jeste upravo povezanost sa voljenom osobom, koja traje zauvek.

Republika

Foto: Printscreen/TikTok

 

Kako svedoče i njeni najbliži, Noa i Ognjen imali su turbulentnu vezu, a ona je u njega bila zaljubljena do ušiju, zbog čega mnogi smatraju da je ova tetovaža posvećena njemu i da je ubica zadržao ovaj deo njenog tela, kako bi zauvek ostali povezani.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljuba

15.07.2023 15:09

A ovo je za rubriku Zabava?Morbidno.