HOROR DETALJI IZ KOVILJA: Ubica monstrum se zverski iživljavao i nad MALOLETNOM Noom Milivojev!

Autor: P. R. / O. B.

Zabava

11.07.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznajemo, ubica Ognjen Dabetić stupio je u vezu sa Noom Milivojev dok je još bila maloletna!

HOROR DETALJI IZ KOVILJA: Ubica monstrum se zverski iživljavao i nad MALOLETNOM Noom Milivojev!

Foto: Društvene mreže

Titktokerka Noa Milivojev (18) koja je svirepo ubijena u stanu u Ulici Cara Lazara u Beogradu, kada ju je ubica Ognjen Dabetić (33), inače njen partner, najpre zadavio kablom, a zatim njeno telo raskomadao nožem i potopio ga u kiselinu.

Milivojeva je danas sahranjena na lokalnom groblju u rodnom Kovilju uz pesmu "Tiho noći", a tokom ispraćaja na večni počinak, njenoj majci Bobi Milivojev se slošilo, nakon čega je i izgubila svest. Međutim, kako smo saznali sa lica mesta od bliskog člana porodice, jezivim detaljima iz Noinog života nema kraja.

Naime, kako su nam otkrili na parastosu ubijene tiktokerke, Noa je kao maloletna stupila u odnos sa ubicom, koji je već tada počeo da se iživljava nad njom, kako psihički, tako i fizički. Kako je uglavnom ćutala o svojim problemima i traumama, tako je i najgore udarce trpela od Dabetića, od početka veze, pa sve do momenta kada joj je presudio, što je za naš portal potvrdila i njena tetka.

Republika

Foto: Republika

Tetka Noe Milivojev

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading