BRITANCI OSTALI NEMI! Udarali po Đokoviću, pa se GORKO POKAJALI: Novak im još jednom ZAPUŠIO USTA i DOBIO RAT! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.07.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser našao se u centru pažnje.

BRITANCI OSTALI NEMI! Udarali po Đokoviću, pa se GORKO POKAJALI: Novak im još jednom ZAPUŠIO USTA i DOBIO RAT! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nastavio je dominaciju na Vimbldonu te se pobedom protiv Džordana Tompsona plasirao u treće kolo ovog turnira.

Nole je u tri seta bio bolji od neugodnog Australijanca, (6:3, 7:6, 7:5), te je nastavio da korača ka osmom trofeju u Londonu i 24. peharu na grend slem turnirima.

Ne mogu Britanci da se pomire sa Đokovićevim uspehom te publika zdušno navija za svakog njegovog protivnika i isto je bilo i protiv Tompsona.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Hajde, zaustavi ga Džordane - između ostalog je povikao jedan od navijača koji je bio naklonjen autsajderu na ovom meču.

Nije ovo pokolebalo Noleta, uspeo je da stigne do još jednog trijumfa, te da zapuši usta bezobraznoj publici, a onda ih jednim potezom natera da se gorko pokaju.

Čim se završio poslednji poen na meču Novak je odbrusio navijačima i pokretom rukom im je postavio pitanje "gde ste sada, ne čujem vas".

 

 

Sudeći po reakciji, bilo je verovatno raznih dobacivanja, možda i u trenucima kada im nije vreme, a Đoković je još jednom dobio rat protiv britanske publike.

Nema dileme da će publika biti naklonjena protivnicima Novaka Đokovića i u mečevima koji srpskom teniseru predstoje, a u narednom kolu Vimbldona on će igrati protiv boljeg iz duela Vavrinka - Ečeveri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading