ĐOKOVIĆ SPREMAN ZA ODBRANU TITULE: Pogledajte sa kim se Novak zagrevao za meč prvog kola! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.07.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan snimak sa Vimbldona.

ĐOKOVIĆ SPREMAN ZA ODBRANU TITULE: Pogledajte sa kim se Novak zagrevao za meč prvog kola! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković započinje u ponedeljak odbranu titule na trećem grend slemu sezone, a rival će mu biti Argentinac Pedro Kačin, 68. teniser sveta.

Naš as ne zna za poraz na najprestižnijem turniru na svetu još od 2017. godine, kada je predao svoj meč Tomašu Berdihu, a posle toga je osvojio četiri titule u nizu, sa izuzetkom 2020. godine, kada se Vimbldon nije ni igrao.

Voljom žreba, Nole u prvom kolu igra protiv Argentinca, a taj meč počinje u ponedeljak, u 14:30, na Centralnom terenu kompleksa.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Naš as je pred duel odradio i trening sa svojim timom, a ono što je odmah svima upalo u oči je da je Novaku na treningu pomagao i sin Stefan. On je skupljao svom tati loptice, nosio je i torbu, pa se čini da u poslednje vreme Stefan sve češće pomaže ocu, makar na grend slem turnirima.

Podsetimo, meč prvog kola protiv Kačina možete pratiti i u live blogu na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading