LAJOVIĆ GOTOVO RASPLAKAO BANJALUKU! Duci poslao EMOTIVNU PORUKU srpskim navijačima posle titule na Srpska openu!

Autor:

Sport

23.04.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as jasan - publika ga "pogurala" do drugog pehara u karijeri.

LAJOVIĆ GOTOVO RASPLAKAO BANJALUKU! Duci poslao EMOTIVNU PORUKU srpskim navijačima posle titule na Srpska openu!

Foto: Starsport

Dušan Lajović

Srpski teniser Dušan Lajović osvojio je titulu na Srpska openu, pošto je u finalu nadigrao drugog nosioca, Rusa Andreja Rubljova sa 2:1.

Srbin je imao ogromnih 5:1 u trećem setu, ali je jedva peživeo nalet ruskog asa, koji je ipak poklekao nakon dva i po sata igre.

- Ovo je verovatno najteži meč koji sam odigrao u poslednjih šest meseci. Kada sam poveo sa 5:1 osetio sam pritisak, znao sam da će se Andrej boriti do kraja. Nekako sam uspeo da to prebrodim, i osvojim titulu koja mi puno znači, čekao sam je četiri godine (od Umaga prim. aut), a prošao sam brojne uspone i padove - počeo je Duci, a potom se zahvalio banjalučkoj publici na velikoj podršci.

- Ljudi, hvala vam, bez vas ne bih uspeo! Bila je ovo sjajna nedelja, pravi spektakl, divno je igrati pred vama. Čestitam Rubljovu na borbenosti i nadam se da ćemo se ponovo sresti - dodao je Lajović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading