JEDAN OD NAJVEĆIH USPEHA U KARIJERI: Posle Đokovića pao i Kecmanović - Lajović je u finalu Srpska opena!

Autor:

Sport

22.04.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan protivnik stoji na putu do pehara - Andrej Rubljov.

JEDAN OD NAJVEĆIH USPEHA U KARIJERI: Posle Đokovića pao i Kecmanović - Lajović je u finalu Srpska opena!

Foto: Starsport

Dušan Lajović

Dušan Lajović je posle Novaka Đokovića savladao i Miomira Kecmanovića i tako stigao do finala Srpska opena u Banjaluci. Duci je slavio nakon tri sata igre sa  4:6, 7:6 (7:5), 6:4.

 

 

U prvom setu je posle razmene brejkova u petom i šestom gemu, presudio oduzet servis Kecmanovića u devetom gemu. U narednom je sačuvao prednost početnog udarca i poveo 1:0.

Mogao je Miomir sve da završi u drugom setu, iako je Lajović poveo 2:0. Uspeo je Kecmanović da napravi dva brejka i povede 5:4. Servirao je za meč, ali je Lajović našao način da mu oduzme servis i ostane u meču.

Ušlo se u taj-brejk u kojem je Lajović poveo 3:0. Prišao je Kecmanović na 6:5, spasio dve set lopte, ali treću nije mogao i Dušan je poravnao na 1:1.

Prvi udarac u trećem setu zadao je Lajović, kada je u razmeni tri brejka poveo 2:1. Uspeo je Kecmanović da vrati meč u egal brejkom u osmom gemu. Poravnao je na 4:4, ali odmah u narednom opet Lajović pravi brejk i u narednom gemu na svoj servis dolazi do konačne pobede.

Dušana Lajović će se u velikom finalu sastati sa Andrejom Rubljovim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading