KOLAKOVIĆ UTUČEN POSLE PORAZA OD TURSKE: Mlako i neprepoznatljivo! Nedostajalo je svega, ali pobede su lek za sve

Autor:

Sport

30.09.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moramo da slavimo u nedelju ako želimo da se vratimo u ritam, kaže selektor odbojkaša.

KOLAKOVIĆ UTUČEN POSLE PORAZA OD TURSKE: Mlako i neprepoznatljivo! Nedostajalo je svega, ali pobede su lek za sve

Foto: youtube.com/volleyball world

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u subotu ujutru od selekcije Turske rezultatom 3:1 u setovima. Utakmica je odigrana u okviru prvog kola kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.

Selektor naših odbojkaša Igor Kolaković nije krio nezadovoljstvo neočekivanim porazom na startu takmičenja.

- Težak poraz za nas, uopšte nije delovalo da ćemo ovako važan meč odigrati u kontraritmu. Nedostajalo je svega i svačega u našoj igri, nije bilo ni prepoznatljive energije koja nas je krasila. Ušli smo veoma mlako, u prvom setu smo propustili nekoliko šansi za kontranapad. Potom smo mislili da smo se vratili u drugom periodu igre, ali to je bio samo privid. Turci su igrali veoma dobro protiv nas - rekao je Igor Kolaković, a prenosi zvanični sajt Odbojkaškog saveza Srbije.

Reprezentacija Srbije narednu utakmicu igraće u nedelju od šest sati ujutro protiv selekcije Tunisa. Biće to izrazito važan meč i naš tim imaće veliki imperativ pobede kako bi koliko-toliko ostao u trci za najveću planetarnu smotru sporta dogodine u prestonici Francuske.

- Biće veoma teško preživeti ovaj poraz od Turske, jer nam je veoma važan, međutim, moramo da mislimo na sledećeg protivnika. Svaka pobeda je lek za poraz, tako da moramo da pobedimo u nedelju ako želimo da se vratimo u ritam ovog turnira - dodao je srpski odbojkaški stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Rade

30.09.2023 15:15

Kolaković je dovodio u pitanje stručnost Nikole Grbića a on osvoji svetsko prvenstvo. Očito je da još nije dorastao da ocenjuje druge jer sam Kolaković nema prelaznu ocenu. 📞👍📞👎📞🤙📞