MUSTAFA JUSUFSPAHIĆ ŽESTOKO OSUDIO MIROTIĆA: Ko NEMA SVOJU REČ i nije DOSTOJAN našeg Partizana!

Autor:

Sport

23.07.2023

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muftija beogradske Islamske zajednice komentarisao je aktuelnu košarkašku temu.

MUSTAFA JUSUFSPAHIĆ ŽESTOKO OSUDIO MIROTIĆA: Ko NEMA SVOJU REČ i nije DOSTOJAN našeg Partizana!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Nikola Mirotić uzburkao je srpsku javnost.

Jedan od najboljih košarkaša Starog kontinenta dao je reč Partizanu da će preći u ovaj klub, ali je posle niza dešavanja ipak odlučio da tu istu reč povuče, te da se odluči za neki drugi klub, van Srbije.

Ova odluka mnoge je šokirala, a na Tviteru se oglasio i Mustafa Jusufspahić, muftija beogradske Islamske zajednice i veliki navijač Partizana.

Ko nema svoju reč i nije dostojan našeg Partizana. Idemo dalje - poručio je muftija, te u međuvremenu i obrazložio svoje reči svima onima koji ga nisu dobro shvatili jer su ga mnogi zbog napisanog napali:

 

 

- Nije mi želja da bilo koga vređam već da podsetim na ono vreme kad je reč značila nešto. Namera mi je da podsetim i podstaknem da ipak reč svoju čuvamo i držimo. Pa eto još uvek možemo zar ne?

Pratioci su ga osudili i rekli da ne priliči da on ovako nešto govori, ali je i za to imao spreman odgovor.

- Šta ne priliči da govorim i podsećam na univerzalne vrednosti koje Bog voli. Ja sam običan čovek koji voli jedan klub i ne vređam nikoga. Bog vas pomogao i svako dobro podario.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading