MARKO GUDURIĆ U CRVENOJ ZVEZDI? Poznato gde će srpski reprezentativac NASTAVITI karijeru - navijači u TRANSU!

Autor:

Sport

04.03.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za fanove ovog kluba.

MARKO GUDURIĆ U CRVENOJ ZVEZDI? Poznato gde će srpski reprezentativac NASTAVITI karijeru - navijači u TRANSU!

Foto: Starsport

Srpski košarkaš Marko Gudurić igraće i naredne tri sezone u ekipi turskog Fenerbahčea, potvrdio je na Tviteru njegov agent Miško Ražnatović.

Iako se prethodnih dana u javnosti šuškalo da postoji šansa da se bek reprezentacije Srbije vrati u Crvenu zvezdu, od toga neće biti ništa, već će momak iz Priboja i naredne tri godine igrati u ekipi koju sa klupe predvodi Dimitris Itudis, što će sigurno obradovati turske navijače koji favorizuju ovaj klub, pošto je poznato da im je Marko jedan od omiljenih igrača.

Gudurić je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, a nakon dve godine provedene na pozajmici u FMP-u, vratio se i ponovo obukao crveno-beli dres, u kom je odigrao nekoliko partija za pamćenje, pre svega protiv Bajerna u Evroligi, kao i protiv Partizana u okviru ABA lige, ali i Superlige Srbije.

Nakon sjajnih igara u beogradskom timu, dobio je ponudu Fenerbahčea, u kom je proveo naredne dve sezone, a sa timom iz Istanbula je osvojio i prvenstvo države 2018. godine.

Usledio je jednogodišnji izlet u Memfis, gde se Srbin nije najbolje snašao, ali se brzo vratio u Evropu, i to ponovo u ekipu Fenerbahčea, gde igra od 2020. godine.

Marko Gudurić trenutno igra najbolju sezonu u karijeri, pošto u Evroligi beleži 12.5 poena po meču, uz malo više od po tri skoka i tri asistencije u proseku. Trenutno se njegov tim nalazi na 4. mestu Evrolige, sa skorom od 16 pobeda, uz devet neuspeha.

Popularni "Gudura" je podsetimo bio i član reprezentacije Srbije koja je izborila plasman na Svetsko prvenstvo u košarci, nakon pobede protiv Velike Britanije u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading