ODLAZAK MAJSTORA: Napadač SVETSKE KLASE završio karijeru!

Autor:

Sport

19.11.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedostajaće fudbalu velemajstor.

ODLAZAK MAJSTORA: Napadač SVETSKE KLASE završio karijeru!

Foto: Ap photo

Jedan od najdugovečnijih napadača Serije A Fabio Kvaljarela odlučio je da stavi tačku na bogatu igračku karijeru u svojoj 40. godini. Nakon što je bio bez kluba od leta, Kvaljarela je konačno odlučio da zvanično ode u penziju.

Kvaljarela je karijeru započeo u Torinu 1999. godine i tokom svoje karijere nije napuštao Italiju. Igrao je za različite klubove kao što su Fiorentina, Kjeti, Askoli, Udineze, Napoli, Juventus i u dva navrata za Sampdoriju.

 

 

 Ukupno je odigrao 723 utakmice i postigao 235 golova u svojoj klupskoj karijeri.

Nakon što je tri puta bio šampion Italije sa Juventusom, Kvaljarela je u sezoni 2018/19. bio i najbolji strelac Serije A. Pored toga, za reprezentaciju Italije odigrao je 28 utakmica i postigao devet golova.

Kvaljarela je priznao da je prinuđen da završi sa igranjem zbog svog fizičkog stanja koje nije u najboljem stanju.

- Prinuđen sam da završim sa igranjem. Sada sam slobodan agent, ali moje fizičko stanje je daleko od prihvatljivog i poželjnog za povratak na teren. Sada imam vremena da razmislim šta ću dalje da radim – rekao je Kvaljarela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading