SJAJAN GEST GRKA! Roditelji ubijenog navijača prisustvovaće utakmici protiv Hrvata!

Autor:

Sport

19.08.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava AEK-a odlučila se na fenomenalan potez.

SJAJAN GEST GRKA! Roditelji ubijenog navijača prisustvovaće utakmici protiv Hrvata!

Foto: AP Photo/Thanassis Stavrakis

Fudbaleri atinskog AEK-a od 20.45 ugostiće na "OPAP Areni" zagrebački Dinamo, u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ovo je poslednji meč trećeg kola, a pobednik će ići na belgijski Antverpen. Grci su u prvom duelu na "Maksimiru" slavili s 2:1 golom u 90. minutu, ali je senku na ceo dvomeč bacila tužna slika posle jezivih incidenata koje su izazvali Bed Blu Bojsi, kada je brutalno ubijen navijač Atinjana Mihalis Kacuris.

Nesrećni mladić je tokom masovne tuče i jurnjave pred stadionom u "Novoj Filadelfiji" zadobio smrtonosan ubod nožem, koji mu je presekao arteriju.

Foto: Tanjug/AP

 

Ni deset dana posle nemilih scena u grčkoj prestonici, navijači AEK-a, ali i građani Atine nisu zaboravili ovog mladića. Veliki broj fanova i dalje se oprašta se od tragično ubijenog Kacurisa, pa će se to dogoditi i u večerašnjem duelu na "OPAP areni".

Preciznije, rukovodstvo žuto-crnih ugostiće roditelje nastradalog Mihalisa i pre početka meča, svi zajedno će na stadionu odati počast ubijenom navijaču.

Inače, predstojeći duel proglašen je za meč visokog rizika, a grčka policija najavila je neviđene mere obezbeđenja na dan utakmice.

Kako je "Republika" pisala, Grci spremaju osvetu za svog navijača, dok na ulicama Atine od ranih jutarnjih sati sve vrvi od policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading