ISPLIVALI DETALJI HAPŠENJA GLAVNOG OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO KACURISA! Otkriveno ČIME je pomogao Hrvatima u TUČI!

Autor:

Sport

19.08.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčka policija iznela sve u javnost.

ISPLIVALI DETALJI HAPŠENJA GLAVNOG OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO KACURISA! Otkriveno ČIME je pomogao Hrvatima u TUČI!

Foto: Tanjug/AP

Grci pale sveće za ubijenog Mihalisa Kacurisa

Prema pisanju hrvatskih medija, u Grčkoj je uhapšen 43-godišnji navijač Panatinaikosa za kojim je bila raspisana poternica zbog učestvovanja u neredima, u kojima je ubijen navijač AEK-a Mihalis Kacuris.

Kako prenosi portal "Index.hr", ovaj navijač atinskih zelenih snimljen je nadzornim kamerama na dan kada su se dogodili žestoki obračuni. Na snimku se vidi kako Bed blu bojse vodi do mesta na kom su se sukobili sa pristalicama grčkog velikana.

Uhapšeni navijač je od ranije poznat grčkim organima gonjenja. Mediji u toj zemlji navode da je on čak i ranjen u toku sudskog procesa za nasilje u porodici, na kome je bio svedok. Tada su policajci pretresli njegovu kuću i automobil.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Nadležni organi osnovano sumnjaju da je imao ključnu ulogu u organizaciji nereda u Atini. Preciznije, on je bio u kontaktu sa hrvatskim huliganima, i pomagao im pri kretanju prestonici Grčke. Prototema navodi da je upravo on naoružao Hrvate noževima, palicama i pajserima.

Kako je "Republika" ranije pisala, grčke navijačke grupe su raspisale "lov na glave" za Hrvatima, koji su učestvovali u tim sukobima i spremaju im "paklenu dobrodošlicu" uoči revanša u prestonici zemlje Helen

Podsetimo, u Atini od jutros sve vrvi od policije. Ratno stanje predviđa se na ulicama glavnog grada zemlje Helena, uoči revanša sa zagrebačkim Dinamom.

AEK je šokirao "modre" u prvoj utakmici i na Maksimiru slavio 2:1, pa je sada bliži plasmanu u plej-of Lige šampiona, gde će igrati protiv belgijskog Antverpena.

Večerašnji meč počinje u 20 časova i 45 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading