TIJANA AJFON I FINALE LIGE ŠAMPIONA IZMEĐU REALA I BORUSIJE - ZVUČI NEREALNO, ALI IH JEDAN ČOVEK POVEZUJE! UEFA ukazala poverenje Slovencu

Autor:

Sport

13.05.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika čast za ovog arbitra.

TIJANA AJFON I FINALE LIGE ŠAMPIONA IZMEĐU REALA I BORUSIJE - ZVUČI NEREALNO, ALI IH JEDAN ČOVEK POVEZUJE! UEFA ukazala poverenje Slovencu

Foto: Tanjug/AP/ST/V. LUKIĆ

Slavko Vinčić deli pravdu na finalu Lige šampiona

Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) je u ponedeljak odredila sudije za finala evro-kupova u sezoni 2023/24, a u centru pažnje je Slovenac Slavko Vinčić. Vinčić će imati čast da deli pravdu u finalu Lige šampiona između Real Madrida i Borusije Dortmund, što će mu biti 31. put da se nađe u centru igrališta u susretu elitnog takmičenja. Ove godine je već delio pravdu na pet susreta u Ligi šampiona, a poslednji put je sudio u revanš susretu četvrtine finala između Borusije i Atletika koji je završen pobedom "milionera" 4:2.

Skandal koji je obeležio prošlost


Podsetimo, pre četiri godine u maju 2020. Vinčića je uhapsila policija Republike Srpske zajedno sa još 35 lica, kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja. Kasnije se ispostavilo da se on samo našao tu na zabavi i da nema nikakve veze sa bilo kojim pronađenim predmetom i supstancom. Mediji u Republici Srpskoj su tada isticali da je zabavi prisustvovala i srpska starleta Tijana Ajfon, koja je takođe uhapšena na granici kada je pokušala ilegalno da uđe u Bosnu.

Rumun Ištvan Kovač sudi finale Lige Evrope

Pored finala Lige šampiona, UEFA je odredila i sudije za ostale evrokupove. Finale Lige Evrope između Bajera iz Leverkuzena i Atalante povereno je Rumunu Ištvanu Kovaču. Sa druge strane, završni meč Lige konferencije između Olimpijakosa i Fiorentine u Atini suditi će Portugalac Artur Soareš Dijaš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading