ANĆELOTI SA IGRAČIMA REKREIRAO ČUVENU FOTKU SA CIGAROM: Obećano - ispunjeno (VIDEO)

Autor:

Sport

12.05.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavi se u Madridu.

ANĆELOTI SA IGRAČIMA REKREIRAO ČUVENU FOTKU SA CIGAROM: Obećano - ispunjeno (VIDEO)

Foto: Twitter/printskrin

Karlo Anćeloti ponovo sa cigarom: Proslava 36. titule prvaka Španije

Karlo Anćeloti, trener Real Madrida, ponosno je ponovio kultnu fotografiju sa cigarom tokom parade povodom osvojene 36. titule prvaka Španije. Ova ikonična slika vraća nas u 2022. godinu, kada je Real Madrid slavio osvajanje prvenstva i Lige šampiona. Nakon što je u finalu savladan Liverpul, nastala je čuvena fotka koja se i dan danas može često videti.

Novi momenat slavlja

Anćeloti je nedavno na konferenciji za medije najavio da će proslaviti osvajanje nove titule sa cigarom i naočarima za sunce, i sada je ispunio tu reč. Ovaj put, pridružili su mu se i igrači Real Madrida Eduard Kamavinga, Vinisijus Ćunior, Eder Militao, David Alaba i Rodrigo.

Uživanje tokom parade


Trener je uživao tokom parade, a zabeležen je kako predvodi igrače i navijače u specijalnoj verziji klupske himne „Hala Madrid“ tokom proslave. Ovaj nezaboravan trenutak pokazuje koliko je Anćeloti blizak sa svojim timom i navijačima, stvarajući atmosferu radosti i zajedništva.

Karlo Anćeloti je definitivno ostavio dubok trag u istoriji Real Madrida, kako kroz svoje sportske uspehe, tako i kroz ikonične trenutke poput ovog. Italijana jedna pobeda deli od osvajanja još jedne Lige šampiona, a podsetimo da je on prvi i jedini trener koji je osvajao elitno takmičenje sa po timom iz svih TOP5 liga.

 

Njegova strast i posvećenost klubu čine ga voljenim među navijačima, a ova slika sa cigarom će ostati simbol slavlja i trijumfa za mnoge generacije navijača Real Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading