POBEDA NA NEONACISTIČKOM STADIONU! Reči koje će Hrvati UPAMTITI! Grčki novinar im stavio so na RANU! Mihalis, ovo je za TEBE!

Autor:

Sport

16.08.2023

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atinjani šokirali fudbalere Dinama na Maksimiru.

POBEDA NA NEONACISTIČKOM STADIONU! Reči koje će Hrvati UPAMTITI! Grčki novinar im stavio so na RANU! Mihalis, ovo je za TEBE!

Foto: Printscreen/Twitter

Fudbaleri AEK-a pobedili su hrvatskog prvaka u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona rezultatom 2:1, a Grci su trijumf posvetili tragično nastradalom navijaču Mihalisu Kacurisu.

On je, podsetimo, stradao u navijačkim neredima u Atini, pa su gosti pobedu u sudijskoj nadoknadi, golom Galanopoulosua, posvetili njemu.

Posle gola, on je skinuo crni flor i okrenuo se prema Bed blu bojsima jasno im dajući do znanja da je pogodak posvećen ubijenom navijaču Mihalisu Kacurisu.

Evo i šta je napisao grčki novinar:

- Mihalis, jesi li video šta je napravio Galanos? Za tebe, slavio je njima u lice - piše grčka Gazetta, a u nastavku teksta stoji:

- Napravite žurku gore na nebu ti i drugi navijači, jer AEK je pobedio na neonacističkom stadionu. Kostas Galanopoulos je slavio pred njihovim navijačima zbog tebe s crnom trakom. Gledao sam drugi pogodak i pokušao suzdržati suze. Ali nisam uspio. Ne mogu prestati razmišljati o tom trenutku. Ništa drugo nije postojalo sinoć. U njega je utkana sva naša tuga i bol. Mihalis, partijaj gore na nebu i izvini se Bogu za ono što se dogodilo tu dole - između ostalog je napisao Tsakiris.

Revanš utakmica na programu je u subotu, u Atini, gde je nesrećni navijač AEK-a i izgubio život u sukobima navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading