PLJUŠTE KAZNE ZA PARTIZAN PRE FINALA ABA! Zoran Savić i klub će morati da izdvoje OVU svotu novca!

Autor:

Sport

13.05.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor crno-belih je prigovarao sudijama u polufinalu.

PLJUŠTE KAZNE ZA PARTIZAN PRE FINALA ABA! Zoran Savić i klub će morati da izdvoje OVU svotu novca!

Foto: Starsport

Zoran Savić i Željko Obradović

Partizan kažnjen zbog propusta u organizaciji

Posle veoma dramatičnog meča između Partizana i Budućnosti, AdmiralBet ABA liga je donela odluku o kaznama. Crno-beli su kažnjeni sa 20.000 evra zbog propusta u organizaciji. Osim kluba, i sportski direktor Partizana, Zoran Savić, kažnjen je sa 1.500 evra zbog prigovora sudiji, zbog čega je bio udaljen iz prvog reda Beogradske arene. Takođe, Jogi Ferel mora platiti kaznu od 1.001 evra zbog ponašanja prilikom isključenja, dok je Budućnost kažnjena sa 1.000 evra zbog neadekvatnog ponašanja, prenosi "Meridian sport". 

Saopštenje Partizana

Podsetimo, Partizan je izdao saopštenje u kojem ističu da će napustiti teren ukoliko se ne steknu adekvatni uslovi za igru. Ovo saopštenje dolazi uoči prvog meča finalne serije sa Crvenom zvezdom, koji je zakazan za večeras u 20:30.

Republika

Foto: YouTube.com/ABA liga/printscreen

Trenutak kada Savić dobacuje sudiji

Unapred pripremljen scenario


Uoči finala na Jadranu, Crvena zvezda je takođe oplela po čelnicima AdmiralBet ABA lige, nagoveštavajući da postoji "unapred pripremljen scenario". Ovo je dodatno podgrejalo tenzije pred početak finalne serije i ostavlja prostor za dodatnu dramu na terenu.

Apel navijačima Zvezde

Nebojša Čović, funkcioner Crvene zvezde, obratio se navijačima pred finale ABA lige putem videa, apelujući na njih da ne nasedaju na manipulacije i da podrže ekipu na fer i sportski način.

Dakle, nakon turbulentnog polufinala, koje je obeležilo preokret Partizana u drugom poluvremenu trećeg meča sa Budućnosti, fokus javnosti se sada prebacuje na finale sa Crvenom zvezdom. Tenzije su visoke, kazne su izrečene, a očekuje nas neizvesna borba za regionalni košarkaški tron. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading