PA, OVO JE CIRKUS! Žestoka BIZARNOST u komšiluku: Hrvat u DINAMO doveo EKSTRA pojačanje, tri meseca kasnije USLEDIO ŠOK!

Autor:

Sport

13.05.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevara epskih razmera.

PA, OVO JE CIRKUS! Žestoka BIZARNOST u komšiluku: Hrvat u DINAMO doveo EKSTRA pojačanje, tri meseca kasnije USLEDIO ŠOK!

Foto: www.profimedia.rs

Hrvatski fudbalski trener Željko Kopić preuzeo je klupu Dinama iz Bukurešta u decembru prošle godine, a sa sobom je doveo veliko pojačanje - Edgara Jea. Međutim, skandal je izbio kada su rumunski mediji počeli da sumnjaju da umesto poznatog fudbalera iz Gvineje Bisao, u klubu igra njegov brat blizanac - Edelino Je.

Postavlja se pitanje kako je moguće da fudbaler sa slabijom karijerom zameni svog poznatijeg brata, a dodatnu sumnju izaziva činjenica da novopridošli igrač ne govori nijedan jezik osim portugalskog.

Rumunski novinar Emanuel Rosu je dodatno podgrejao sumnje kada je zatražio od osobe koja bi trebalo da je Edgar da mu pokaže vozačku dozvolu, a ovaj zahtev je odbijen.

Edgar ili Edelino, kako god da se zove, upisao je pet nastupa za Dinamo Bukurešt ove sezone. Ostaje da se vidi šta će se dalje dešavati oko ove situacije i da li će biti moguće dokazati eventualnu prevaru, ukoliko je do nje uopšte i došlo. Sačekajmo zvaničnu reakciju kluba i lige, dok se ova neobična priča ne razreši.

Ako slučaj pogrešnog identiteta bude zvanično potvrđen, Dinamo Bukurešt bi mogao da se suoči sa ozbiljnim posledicama, uključujući potencijalni gubitak osam bodova osvojenih u pet utakmica gde je navodno Edelino igrao umesto svog brata. Iako je Rumunski fudbalski savez priznao nedostatak specifičnog protokola za ovakvu situaciju, mogućnost sankcija visi nad klubom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading