NIŠTA SE NE BRINITE: Novaku se već jednom ovo dešavalo, pa se IZDIGAO I POKAZAO KO JE GAZDA

Autor:

Sport

12.05.2024

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treba verovati u Đokovića.

NIŠTA SE NE BRINITE: Novaku se već jednom ovo dešavalo, pa se IZDIGAO I POKAZAO KO JE GAZDA

Foto: www.profimedia.rs

Đokovićeva borba za pehar na Rolan Garosu

Novak Đoković, trenutno prvi teniser sveta, nakon što je eliminisan u Rimu danas, suočiće se sa izazovnim periodom na Rolan Garosu, gde nije uspeo da osvoji pehar još od 2018. godine. Ovo nije prvi put da se susreće sa ovakvim izazovom, s obzirom na to da je pre tri godine takođe imao nekoliko neuspeha na turnirima pre Rolan Garosa. Iako je tada zabeležio poraze na turnirima u Melburnu, Indijan Velsu i Majamiju, kao i na turnirima na šljaci u Monte Karlu, Barseloni, Madridu i Rimu, Đoković je uspeo da završi sezonu sa dva Grend slem trofeja - Vimbldonom i US Openom.

Uzlet u drugom delu sezone

Uprkos izazovima, Đoković je uspeo da se izdigne i ostvari zapažene rezultate u drugom delu sezone. Osvojio je titule u Sinsinatiju i Šangaju, pokazujući da njegova forma može drastično da se promeni tokom sezone. Iako je stariji i bliži kraju karijere, Đoković i dalje pokazuje izuzetnu spremnost, motivaciju i posvećenost tenisu, što daje nadu da bi ova sezona mogla da bude uspešna ako uspe da podigne formu u drugom delu sezone.


Novakova dominacija na ATP listi

Iako se svašta može desiti na učešću na Rolan Garosu, Đoković i dalje ubedljivo drži prvo mesto na ATP listi. Njegova dominacija na vrhu teniske scene pokazuje da je i dalje jedan od najvećih igrača u istoriji tenisa. Ipak, njegova budućnost na terenu zavisiće isključivo od njegove spreme, motivacije i posvećenosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading