PA, ZAR OPET? Petrušev se ponovo POVREDIO! Napustio teren sa BOLNOM GRIMASOM

Autor:

Sport

12.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko nema sreće...

PA, ZAR OPET? Petrušev se ponovo POVREDIO! Napustio teren sa BOLNOM GRIMASOM

Foto: Printscreen/Twitter/BasketNews

Novi izazov za Svetislava Pešića?

Centar Olimpijakosa Filip Petrušev doživeo je povredu skočnog zgloba tokom meča protiv Kolosos Rodosa u grčkoj košarkaškoj ligi. Incident se dogodio četiri minuta pre kraja prvog poluvremena kada je Petrušev nespretno pao na teren. Iako je iskusio vidan bol, Filip je napustio teren i nastavio sa lečenjem u svlačionici. Prema grčkim portalima, povreda nije ozbiljna, ali će biti potrebni dodatni testovi radi potpunog razumevanja situacije.

Povreda Filipa Petruševa

Povreda centra Olimpijakosa, Filipa Petruševa, dogodila se baš pre kraja prvog poluvremena tokom meča protiv Kolososa Rodosa. Petrušev je nezgodno pao na teren i pokazao jasnu grimasu koja ne raduje pre nego što je napustio teren. Iako se povreda ne smatra ozbiljnom, svakako je potrebno sačekati lekarske analize pre svega.


Reakcija ekipe Olimpijakosa

Upkos povredi Filipa Petruševa, ekipa Olimpijakosa uspela je da ostvari ubedljivu pobedu nad Kolososom rezultatom 100:66. Pre povrede, Petrušev je postigao 4 poena, 1 skok i 1 asistenciju za samo 5 minuta provedenih na terenu.

Potencijalni izazovi za Svetislava Pešića

Ovim povodom, postavlja se pitanje da li će povreda Filipa Petruševa predstavljati novi izazov za trenera Svetislava Pešića. Sa nadolazećim testovima i lečenjem, Pešić će morati da pronađe adekvatne zamene i prilagodi taktiku tima kako bi se izborio sa potencijalnim odsustvom centra u narednim utakmicama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading