JEZIVA POVREDA PETRUŠEVA: Filip se previjao na terenu od bolova u kolenu (FOTO)

Autor:

Sport

24.04.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov tim je slavio, ali...

JEZIVA POVREDA PETRUŠEVA: Filip se previjao na terenu od bolova u kolenu (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter/BasketNews

Košarkaši Olimpijakosa ostvarili su važnu pobedu u prvom meču četvrtfinalne serije Evrolige, pobedivši Barselonu rezultatom 75:77. Grčki tim je uspeo da preokrene rezultat u svoju korist i ostvari brejk na gostujućem terenu.

Olimpijakos je tokom većeg dela susreta uspevao da kontroliše meč, iako je Barselona uspela da preokrene rezultat u drugoj deonici. Ključni momenat utakmice bio je kada su Pirejci stigli do dvocifrene prednosti od +10 (34:44), koju su uspeli da sačuvaju do samog kraja utakmice.

U trećem kvartalu, Olimpijakos je imao maksimalnu prednost od +13, ali je Barselona uspela da se vrati serijom od 8:0 sredinom poslednje deonice, prikazujući izuzetnu borbenost i upornost. U završnici utakmice, Barselona je nekoliko puta pokušala da se vrati, ali je Olimpijakos uspeo da odbije njihove napade. Međutim, tada se dogodilo još nešto što nikako ne raduje ljubitelje košarke u Srbiji.

Trijumf ekipe iz Pireja zasenila je povreda srpskog košarkaša Filipa Petruševa. Centar je doživeo povredu u finišu meča nakon duela sa Aleksom Abrinesom, kada je nezgodno doskočio i zatim se uhvatio za koleno, pokazujući znake jakih bolova.

Nakon što je napustio teren uz pomoć saigrača i medicinskog osoblja Olimpijakosa, ostaje pitanje da li će Filip Petrušev biti spreman za naredne mečeve u seriji. Povreda talentovanog srpskog košarkaša mogla bi značajno da utiče na taktiku i igru Olimpijakosa u narednim susretima, a nadamo se da se neće odnosti i na promenu taktike naše reprezentacije na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading