PETRUŠEV SE OGLASIO POSLE PARTIZANOVOG PORAZA: Ima kratku poruku!

Autor:

Sport

29.03.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovatno je inspirisano ranijim rivalstvom.

PETRUŠEV SE OGLASIO POSLE PARTIZANOVOG PORAZA: Ima kratku poruku!

Foto: printscreen/instagram.com

Košarkaši Partizana doživeli su šokantan poraz od Olimpijakosa u Evroligi nakon preokreta rezultatom 69:74. Ovaj poraz je ostavio beogradski tim u vrlo teškoj situaciji uoči poslednja dva kola.

Iako su Pirejci bili lišeni pomoći dvojice Srba - Nikole Milutinova i Filipa Petruševa, pojavio se niotkuda Vilijams-Gos i perfektnom igrom u drugom poluvremenu izvojevao trijumf gostiju.

Prvi od pomenutih naših reprezentativaca, Milutinov, izviždan je prilikom ulaska na teren, ali nije to zamerio grobarima. Petrušev, sa druge strane, je bivši igrač Zvezde i razumljivo se poradovao nakon pobede svog sadašnjeg tima.

Republika

Foto: Instagram/filip3petrusev

Instagram "stori" Petruševa

- Ajde bree - napisao je kratko na svom profilu Petrušev uz smajlije koji pokazuju mišiće.

Podsetimo, nakon nepotpune 32. runde, situacija na tabeli je vrlo komplikovana. Deveta je Baskonija sa polovičnim skorom 16-16, dok je Efes nakon pobede skočio na deseto mesto sa 15-17. Partizan se nalazi u grupi timova sa 14 pobeda i 18 poraza, zajedno sa Armanijem, Žalgirisom i Valensijom, čineći borbu za plasman vrlo neizvesnom.

Partizanu predstoje gostovanje Albi i susret sa Valensijom u poslednjem kolu, dok Efes gostuje Fenerbahčeu, a potom dočekuje Crvenu zvezdu koja bi pobedom nad turskim timom mogla i te kako da pomogne večitom rivalu. S obzirom na izjednačenost timova u borbi za plasman, svaki meč će imati presudan uticaj na konačni ishod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading