REAL SVE BLIŽI TITULI: Madriđani slavili u San Sebastijanu protiv Sosijedada sa pola gasa!

Autor:

Sport

26.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real odigrao koliko mu je trebalo.

REAL SVE BLIŽI TITULI: Madriđani slavili u San Sebastijanu protiv Sosijedada sa pola gasa!

Foto: Real Madrid C.F/X

Real Madrid

Fudbaleri Real Madrida ostvarili su važnu pobedu u gostima protiv Real Sosijedada rezultatom 1:0. Ovim trijumfom, Kraljevi su se približili osvajanju nove šampionske titule, budući da trenutno zauzimaju ubedljivo prvo mesto na tabeli Li Lige, sa velikom prednošću u odnosu na drugoplasiranu Barselonu.

Trener Karlo Anćeloti odlučio se za promene u startnoj postavi, imajući u vidu predstojeći duel sa Bajernom u Ligi šampiona. Ovo je bila prilika za neke igrače da pokažu svoje kvalitete, a jedan od njih, mladi Arda Guler, iskoristio je priliku i postigao svoj prvi gol u Primeri, obeleživši ovaj istorijski trenutak za sebe i za klub.

Utakmica je bila izuzetno neizvesna, a domaćin je imao priliku da izjednači rezultat u drugom poluvremenu. Međutim, poništeni golovi za Real Sosijedad dodatno su zakomplikovali situaciju. Na kraju, Real Madrid je uspeo da sačuva pobedu i osvoji nova tri boda.

Ovo je bila šesta uzastopna pobeda Real Madrida u gostima u Primeri, što dodatno potvrđuje dominaciju ovog velikog kluba. Sa takvim nizom, Real Madrid ulazi u završnicu sezone pun samopouzdanja i sa jasnim ciljem osvajanja šampionske titule.

Real Madrid nastavlja da impresionira svoje navijače i fudbalske stručnjake, a predstojeći mečevi, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Ligi šampiona, biće od presudnog značaja za ostvarenje njihovih sportskih ambicija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading