EL KLASIKO IMA POSEBNOG GOSTA: Srbin prati spektakl na kultnom stadionu!

Autor:

Sport

21.04.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole uživa.

EL KLASIKO IMA POSEBNOG GOSTA: Srbin prati spektakl na kultnom stadionu!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Real Madrida i Barselone igraju 256. El Klasiko na Santijago Bernabeu od 21.00 čas u okviru 32. kola španske La Lige. Trenutni rezultat je 2:2, a u prestonici Španije sve pršti od fudbala, a u tome sigurna uživa i poseban gost na kultnom stadionu, a to je Novak Đoković.

Đoković je odlučio da poseti Madrid iz drugog razloga osim što se povukao sa Masters turnira. Naime, on je stigao u prestonicu Španije kako bi prisustvovao dodeli Laureus nagrade za sportistu godine. Đoković je zajedno sa svojim kolegama koji takođe konkurišu za ovu prestižnu nagradu, odlučio da se pridruži ceremoniji.

Dok se nalazio u Madridu, Novak Đoković je iskoristio priliku da prisustvuje jednoj od najpoznatijih utakmica na svetu - španskom El Klasiku. Tokom posete, bio je počasni gost Real Madrida, a ovaj događaj je privukao značajnu pažnju javnosti. 

Na društvenim mrežama, "Kraljevski klub" je podelio slike i video snimke koji prikazuju kako su Novaka i njegove kolege, Endija Garsiju i Toma Brejdija, srdačno dočekali. Dodatno, svako od njih je dobio specijalizovani dres sa svojim prezimenom od predsednika Florentina Pereza, što je bio gest koji je dodatno učinio ovaj susret posebnim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading