"TRESLE SU MI SE RUKE, ODSEKLE NOGE KAD SAM GA VIDELA...!" Stormi Danijels ZAPREPASTILA sudnicu svedočenjem protiv Trampa!

Autor:

Svet

07.05.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se nastavak suđenja i dalja svedočenja u narednim danima

"TRESLE SU MI SE RUKE, ODSEKLE NOGE KAD SAM GA VIDELA...!" Stormi Danijels ZAPREPASTILA sudnicu svedočenjem protiv Trampa!

Foto: Tanjug/AP

Danas je u Njujorku održano svedočenje glumice filmova za odrasle Stormi Danijels protiv bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država, Donalda Trampa, u slučaju prevare.

Danijels je iznela tvrdnje da ju je Tramp posetio u svom penthausu gde su stupili u intiman odnos.

Nakon što je izašla iz kupatila, bila je uplašena kada je videla Trampa u boksericama.

- Tada sam se osetila kao da se soba okreće u usporenom snimku i osetila sam kako mi krv u suštini napušta ruke i stopala, skoro kao kada ustanete prebrzo. Namera je prilično jasna ako se neko skine u donji veš na krevetu - rekla je ona poroti.

Tramp stao između nje i vrata

Stormi Danijels je dodala da se ne seća šta se dogodilo potom, ali je istakla da se ne seća kako je došlo do intimnog odnosa, ali je dodala da nije bila pod uticajem alkohola ili narkotika.

Svedočila je da su joj se nakon toga tresle ruke dok je pokušavala da se obuje, kao i da joj je bivši predsednik rekao da bi trebalo uskoro da se sretnu ponovo.

Tramp tvrdi da nije kriv

Tramp je negirao da je ikada imao odnos sa Danijels i takođe se izjasnio da nije kriv za 34 krivična dela falsifikovanja poslovne evidencije.

Tužioci tvrde da je Tramp lažno označio isplate svom advokatu Majklu Koenu 2017, i predstavio ih kao honorar, a da je taj novac Koen zapravo uplatio Danijels.

Oni navode da to predstavlja nezakonitu šemu koja je kroz kupovinu ćutnje uticala na izbore 2016. godine.

Optužbe i svedočenje

Sudija Huan Merčan je upozorio tužioce da je veliki deo njenog svedočenja do sada bio irelevantan za slučaj i da je ličilo na tračeve.

Međutim, svedočenje Stormi Danijels je izazvalo veliku pažnju javnosti, posebno kada je navela da je Tramp tokom njihovog susreta rekao da je podseća na njegovu kćerku Ivanku.

Danijels je takođe tvrdila da je rekla da je Melanija Tramp lepa, na šta joj je Donald odgovorio da ne brine, jer čak ni ne spavaju u istoj sobi.

Svedočenje Stormi Danijels protiv Donalda Trampa je izazvalo veliku pažnju javnosti, a ishod ovog slučaja će svakako privući veliku pažnju kako američke javnosti, tako i šire.

Očekuje se nastavak suđenja i dalja svedočenja u narednim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading