OTKRIVENA TAJNA KAKO JE KEJT MIDLTON SAZNALA DA IMA RAK: U poslednji čas pred operaciju promenjena važna odluka, a s njom je veze imao i PAPA FRANJA!

Autor:

Svet

19.05.2024

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ni slutila da će u ovoj priči važnu ulogu imati i papa Franja!

OTKRIVENA TAJNA KAKO JE KEJT MIDLTON SAZNALA DA IMA RAK: U poslednji čas pred operaciju promenjena važna odluka, a s njom je veze imao i PAPA FRANJA!

Foto: https://www.profimedia.rs/

Operaciju abdomena kojoj je Kejt Midlton bila podvrgnuta u januaru ove godine, navodno je izveo tim italijanskih lekara koji su prethodno operisali papu Franju, pišu italijanski mediji.

Prema pisanju italijanskog portala ''Gente“, ovaj tim specijalista je iz rimske klinike ''Gemelli'' otišao u London kako bi operisao princezu od Velsa, a ova operacija je dovela do dijagnostifikovanja kancera.

Britanski mediji naglašavaju da je odluka da Kejt operišu ovi lekari došla gotovo u poslednji čas, te da je pitanje da li bi se ovako brzo i na ovaj način otkrilo da ima rak da ju je operisao neko drugi.

Kejt Midlton povukla se sa javnih dužnosti nakon što je 22. marta objavila da joj je dijagnostikovan oblik raka i da je započela tretman hemoterapijom.

Princ Vilijam je u petak podelio novosti o zdravstvenom stanju svoje supruge Kejt rekavši da joj ''dobro ide“.

Britanci su se, nakon što je princeza Kejt obznanila da je bolesna, jako uplašili za kraljevsku porodicu jer se samo nekoliko dana ranije i kralj Čarls III javno oglasio.

I on je tada rekao da boluje od raka, te da je to otkriveno posle nekoliko rutinskih pregleda.

Nije poznato od čega kralj boluje. Trenutno stanje kralja Čarlsa ali i princeze Kejt Midlton nije poznato, budući da kraljevska porodica jako vodi računa o tome da ništa od informacija ne "procuri" van njihovih odaja.

Ta "zakopčanost do grla" sa informacijama dovela je tokom zime do toga da se po društvenim mrežama plasiraju razne dezinformacije poput onih da će oboje uskoro napustiti ovaj svet, da je sve laž, kao i da se tu još mnogo toga krije što niko ne zna.

Poput onog da se Kejt navodno razbolela kada je otkrila da je muž, princ Vilijam vara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading