KAKO IH NIJE SRAMOTA?! Par u VRELOJ AKCIJI usred bela dana u parku i naočigled DECE i RODITELJA! (VIDEO)

Autor:

Svet

04.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi su ogorčeni i traže da se par kazni

KAKO IH NIJE SRAMOTA?! Par u VRELOJ AKCIJI usred bela dana u parku i naočigled DECE i RODITELJA! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/New York Post

Na snimku koji kruži na društvenim mrežama vidi se kako par ima seks pod ćebetom usred bela dana u njujorškom parku dok se deca igraju u blizini.

Šokantan snimak napravljen je u trenutku kada se činilo da drski par ima seks u užurbanom njujorškom parku dok su se deca igrala oko njih.

Na snimku, napravljenom u Battery parku na Menhetnu, vidi se kako raskalašni par navodno intimio opšti ispod ćebeta usred bela dana.

Ogorčeni gledaoci snimka na TikToku koji je dostigao više od 50 miliona pregleda napali su par, a neki su ih pozvali da se suoče sa javnim optužbama za nepristojnost.

Odvojeni snimci ukazuju na to da su mogli da nastave sa akcijom satima, dok je ćebe još uvek jedva pokrivalo njihov čin i sve dok sunce nije zašlo.

Gledaoci snimka bili su zapanjeni navodnim drskim ponašanjem i pitali zašto niko nije pozvao policiju da se tome stane na kraj.

Dvoje dece je viđeno kako se voze u blizini para, dok su se roditelji igrali sa njima i sedeli na pikniku, naizgled nesvesni onoga što par radi.

- Ovo možete videti samo u Njujorku - napisao je jedan od korisnika TikToka.

- Pokušavam da uživam u prelepom nedeljnom popodnevu u Njujorku...

- Ne, kako da se izvučete sa ovim u Njujorku - napisao je drugi.

Dok su se prolaznici pitali "Šta se desilo sa sramotom?", par je takođe izašao iz ćebeta sa stidljivim pogledom oko sebe.

U Njujorku se javni seks smatra prekršajem klase B zbog javne razvratnosti i zbog toga možete dobiti do tri meseca zatvora.

Par nije identifikovan, a korisnici platforme X (Twitter) takođe izbacuju fotografije na kojima se navodno vide vinovnici ovog dela, usred poziva da se suoče sa odgovornošću.

- Želim da vidim te ljude u Njujorku koji su optuženi kao seksualni prestupnici zbog seksa pred decom, toliko sam ozbiljan. Naše društvo je tako je*eno odvratno - napisao je jedan korisnik mreže X.

Kako je video postao viralan, par je ubrzo na društvenim mrežama označen kao "ćebe par".

- Kako niko nije pozvao policiju? - napisao je korisnik X.

(Republika/Daily Mail)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mare

05.05.2024 03:32

elita 7.zar deca srbije i okruzenja ne gledaju rendanje uzivo pred tv kamerama pink televizije.aneli jase jaska maja krofnu i sta nista