LIVERPUL PRONAŠAO ZAMENU ZA KLOPA: Holanđanin na klupi Redsa od naredne sezone!

Autor:

Sport

26.04.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klop broji posednje dane na Enfildu.

LIVERPUL PRONAŠAO ZAMENU ZA KLOPA: Holanđanin na klupi Redsa od naredne sezone!

Foto: Liverpool FC/X

Nakon mnogo spekulacija i očekivanja, poznati italijanski novinar Fabrizio Romano je zvanično objavio imenovanje Arnea Slota za novog menadžera Liverpula. Vest dolazi nakon dana kruženja glasina o tome ko će naslediti Jirgena Klopa na čelu kluba. Prvobitno, prvi izbor za tu poziciju bio je bivši igrač Liverpula, Ćabi Alonso.

Međutim, Liverpul je bio primoran da istraži druge opcije nakon što je Alonso odbio priliku, što je na kraju dovelo do izbora Slota. On trenutno vodi Fejenord, klub sa kojim će Liverpul morati da finalizuje preostale detalje oko kompenzacije. Pre nego što je preuzeo Fejenord, Slot je vodio AZ Alkmar i Kambur. Njegovu trenersku karijeru prati skromna igračka karijera u rodnoj zemlji, gde je nosio dresove Zvole, NAC Breda i Sparta Roterdam.

 

 

Ono što izdvaja Slota je njegov nekonvencionalan put do uspeha, prelazak sa relativno nezapažene igračke karijere do postizanja značajne pozicije u fudbalskom menadžmentu. Njegov put od holandske fudbalske scene do prestižne pozicije menadžera Liverpula svedoči o njegovoj posvećenosti i strategijskoj snalažljivosti.

Dok fudbalski svet s nestrpljenjem očekuje zvaničnu potvrdu od Liverpula i Fejenorda, imenovanje Arnea Slota za novog menadžera obećava da će označiti početak intrigantnog novog poglavlja za klub. Sa njegovim iskustvom i trenerskim umećem, dolazak Slota sigurno će doneti novu perspektivu i inovativan pristup budućim poduhvatima Liverpula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading