IZNENAĐUJUĆA ODLUKA: Trener Partizana napustio Humsku - Slovenija je naredna destinacija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.05.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi odlazak stratega sa crno-belog dela Topčiderskog brda.

IZNENAĐUJUĆA ODLUKA: Trener Partizana napustio Humsku - Slovenija je naredna destinacija!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nenad Stojaković, bivši trener omladinaca Partizana, zvanično je preuzimanjem funkcije novog trenera slovenačke Gorice napravio veliki korak u svojoj karijeri. Sa 44 godine, Stojaković je nasledio Mirana Srebreniča na klupi slovenačkog drugoligaša i potpisao ugovor na godinu dana. Izrazio je nadu da će zajedničkim snagama uspeti da vrati Goricu u elitno društvo slovenačkog fudbala.

Stojaković je istakao da vidi veliki potencijal u ekipi Gorice, koja se trenutno nalazi na trećem mestu tabele i ima teoretske šanse da se domogne baraža za Prvu ligu Slovenije. Sa uspehom u vođenju omladinaca Partizana, Stojaković je stekao reputaciju uspešnog trenera, a osvajanje titule šampiona Srbije prošle godine bilo je prvo takvo postignuće za Partizan posle 13 godina. Takođe, vodio je klince iz Humske do šesnaestine finala Lige šampiona mladih, gde su eliminisali ekipu Brage.

Foto: FK Partizan

NEnad Stojaković napustio Humsku i otisnuo se put Slovenije

 

Nenad Stojaković, sa svojim iskustvom i uspesima u vođenju omladinske ekipe Partizana, sada ima priliku da pokaže svoje trenerske sposobnosti u slovenačkom fudbalu. Sa ambicioznim planovima za povratak Gorice u elitno društvo slovenačkog fudbala, Stojaković se suočava sa novim izazovima i očekivanjima koja prate ulogu trenera jednog od najtrofejnijih klubova u Sloveniji.

Ekipa Gorice u ovom momentu sa skorom od 15 pobeda, sedam remija i šest poraza i ukupno 52 osvojena boda nalazi se na trećoj poziciji drugog ranga slovenačkog klupskog fudbala. Dva kola pre kraja Gorica ima četiri boda manje od Primorja i teoretsku šansu da se na kraju ligaškog dela nađu na poziciji koja vodi u baraž za popunu elitnog ranga.

Pred trećeplasiranim sastavom slovenačke Druge lige još su mečevi protiv Beltinca kod kuće i gostovanje Tolminu narednog vikenda.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading