HOROSKOP ZA PONEDELJAK 13. MAJ! Ovnovi - velike poteškoće u poslovanju, Ribe - budite realniji u proceni osobe sa kojom se viđate!

Autor:

Lifestyle

13.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 13. MAJ! Ovnovi - velike poteškoće u poslovanju, Ribe - budite realniji u proceni osobe sa kojom se viđate!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, nepovoljan aspekt može vam doneti poteškoće u poslovnoj komunikaciji. Problem s nadređenima. Blizanci, zastoj u platnom prometu stvara problem u daljem poslovanju ili novim investicijama. Obavezno pripremite rezervni plan. Lavovi, problem u saradnji s inostranstvom može da dovede u pitanje dalje zajedničko poslovanje. Moguć je prekid saradnje. Vage, budite oprezni s rizičnim investicijama. Moguće su nepredviđene poteškoće na finansijskom planu.Vodolije, očekuje vas promena u okviru poslovnog ugovora o saradnji koji ste ranije sklopili. Neophodan je kompromis.

Ribe, budite realniji u proceni osobe s kojom se viđate. U suprotnom slučaju, možete se razočarati. Jarci, nesuglasice s partnerom zbog različitih stavova u vezi s bitnim pitanjima. Neko od vas moraće da popusti. Škorpije, kriza poverenja potresa odnos s partnerom jer se ponaša drugačije nego inače, te osećate nesigurnost. Device, između vas i partnera može se stvoriti distanca. Potrudite se da razgovorom sprečite dalje udaljavanje. Rakovi, danas ste promenljivog raspoloženja, impulsivno ćete reagovati na komentare partnera. Moguće su razmirice i nesuglasice. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju intrigantnu osobu na nekoj zabavi ili preko prijatelja. Romantičan period.

Što se zdravlja tiče, Ovnovi bi trebalo više da se kreću, Jarci da se malo smire jer su mnogo nervozni...

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Bonus video

   

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading