HAOS U ATINI! Ratno STANJE pred revanš meč Aek-a i Dinama! Grci spremili OSVETU Hrvatima!

Autor:

Sport

19.08.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opsadno stanje u Atini, sve vrvi od policije.

HAOS U ATINI! Ratno STANJE pred revanš meč Aek-a i Dinama! Grci spremili OSVETU Hrvatima!

Foto: Tanjug/AP

Bed blu bojsi stižu na saslušanje

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona AEK i Dinamo odigraće se večeras u Atini, a zbog incidenata koji su se desili prošle nedelje trenutno je vanredno stanje u Grčkoj. Veliki broj policajaca obezbeđuje ulice grada, kako bi sve prošlo mirno.

Posle nereda koje su napravili Bed blu bojsi, tokom kojih je ubijen navijač AEK-a Mihalis Kacuris, a napadnuta je i devojčica od 12 godina. Grčka policija ne želi ništa da prepusti slučaju, već je totalno obezbedila grad. Organi reda i mira su već napravili jednu grešku, kada su im prošle nedelje pristalice Dinama pobegle, a zatim izazvale pravo ratno stanje. 

Mere opreza su posebno povećane na granicama, a hrvatskim državljanima je zabranjen ulaz. Meč će biti odigran na Opap stadionu, koji će imati dodatno obezbeđenje, a za ove potrebe angažovan je čak i helikopter.

Foto: Printscreen/Twitter

 

Navijači AEK-a moći na stadion da dođu tri sata ranije, kada će biti otvorene kapije. Zbog svega što se izdešavalo poslednjih dana očekuje se velika poseta na stadionu, odnosno oko 30.000 navijača. 

Pun stadion će dočekati igrače Dinama, a Grci će biti dodatno motivisani da ih ostave bez Lige šampiona.

Podsetimo, prvi duel na "Maksimiru" pripao je žuto-crnima koji su slavili s 2:1, golom u 90. minutu, šokirali sve fudbalere hrvatskog prvaka i stekli lep kapital pred utakmicu na svom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading