MAJAMI JE "IZGOREO": Florida DOČEKALA Mesija, Argentinca SALEĆU na svakom koraku! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji ove igre ne može da ode ni sa porodicom u prodavnicu.

MAJAMI JE "IZGOREO": Florida DOČEKALA Mesija, Argentinca SALEĆU na svakom koraku! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Lionel Mesi je posle dugog niza godina napustio Evropu i uskoro će debitovati za Inter iz Majamija gde je i zvanično predstavljen.

Argentinac je poslednje dve sezone igrao u Pari sen Žermenu, gde je kao slobodan igrač prešao iz Barselone, a u Parizu je osvojio tri trofeja - dva puta titulu u Ligi 1 i Superkup Francuske.

Presrećni smo što je najbolji fudbaler sveta izabrao Inter Majami i Mejdžor ligu, a njegova odluka je svedočanstvo zamajca i energije naše lige i našeg sporta u Severnoj Americi. Ne sumnjamo da će Lionel pokazati svetu da Mejdžor liga može biti liga izbora za najbolje igrače u svetu fudbala - rekao je komesar MLS-a Don Garber, a koliko je Mesi popularan u Sjedinjenim Američkim Državama govori i jedna nesvakidašnja situacija iz prodavnice.

 

 

Zajedno sa suprugom Antonelom Rakuzo i sinovima Tijagom (11), Mateom (8) i Čirom (5), najveći fudbaler je u šortsu i majici ušao u supermarket, a tu su krenuli da ga saleću obožavaoci i mole za fotografiju.

Među njima je i bila jedna jako simpatična starija gospođa koja je vrlo verovatno imala priliku da gleda i Dijega Armanda Maradonu, ali i Pelea, pa i pored svega ceni Lionela Mesija i slikala se sa njim.

 

@bleacherreport Messi getting used to living in the USA 🇺🇸 (Via whoopsee.it IG) #soccer #futbol⚽️ #futbol #miami #messi #lionelmessi #argentina ♬ fukumean - Gunna

 

Nema dileme da će Mesi uticati na popularizaciju fudbala "preko bare" i čitava planeta sa nestrpljenjem čeka na njegov debi u Interu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading