ŠLJIVIĆ BLISTA IZ MEČA U MEČ: Očekuje se da igrač na mojoj poziciji pravi razliku!

Autor:

Sport

04.07.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi ofanzivac se istakao i protiv ruskog šampiona.

ŠLJIVIĆ BLISTA IZ MEČA U MEČ: Očekuje se da igrač na mojoj poziciji pravi razliku!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde

Nema sumnje da je Zvezdina budućnost, ali i sadašnjost mladi Jovan Šljivić koji pleni sjajnom igrom na pripremama, pa je i danas u trijumfu protiv Zenita rezultatom 1:2 bio veoma zapažen.

 

- Mislim da je jasno da je Zenit veoma dobra ekipa sposobna da igra na visokom nivou, a drago mi je što smo i mi to isto pokazali. Demonstrirali smo ovom utakmicom da dobro radimo na pripremama i siguran sam da ćemo biti još bolji. Presrećan sam što sam ovde, na meni je da radim i pokušam da opravdam očekivanja - počeo je Šljivić.

 
Svestan je mladi ofanzivac šta se od njega očekuje.
 
- Očekuje se da igrač na mojoj poziciji pravi razliku, ulazi u šanse i kreira, svestan sam toga. Trudim se da to radim, ali i da imam što bolji učinak kako bi doprineo rezultatima ekipe - podvukao je Šljivić.

Naredni meč u Sankt Peterburgu Crvena zvezda igra u subotu od 18.30. Protivnik klubu iz Ljutice Bogdana biće azerbejdžanski Nefči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading