"ORLOVI" PUCAJU OD SAMOPOUZDANJA! Ova slika sve GOVORI! (FOTO)

Autor:

Sport

19.06.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje Bugarskoj u Razgradu (utorak, 20.30 časova).

"ORLOVI" PUCAJU OD SAMOPOUZDANJA! Ova slika sve GOVORI! (FOTO)

Foto: Starsport

Nikad bliži nisu bili "orlovi" letu na Evropsko prvenstvo, koje se u Srbiji čeka već 23 godinu, od Šampionata Starog kontinenta u Belgiji i Holandiji 2000.

Do tog cilja izabranike Dragana Stojkovića Piksija deli još šest utakmica, ali su maksimalne dve pobede izi uvodnih duela sa Litvanijom na Marakani i Crnom Gorom u Podgorici najavili realizaciju sna čekanog više od dve decenije.

Srbija je u poslednjoj proveri teškom mukom savladala Jordan sa 3:2, posle preokreta i golova Dejana Joveljića, koji će biti jedan od aduta selektora Stojkovića u meču sa Bugarima, obzirom da istočnim komšijama "gori pod nogama".

 

 

Uprkos tome, među srpskim reprezentativcima vlada sjajna atmosfera pred utakmicu protiv bugarske reprezentacije, što svedoči i slika na kojoj su nasmejani Filip Kostić i kapiten Dušan Tadić.

Fudbaleri Juventusa i Ajaksa biće među najvećim uzdanicama Piksija u predstojećem duelu. 

Reprezentacija koju sa klupe predvodi nekadašnji vođa "orlova" Mladen Krstajić nema pobedu ni posle tri odigrane utakmice, jer je nakon poraza od Crne Gore (0:1) i Mađarske (0:3), izvukla bod sa igračem više na gostovanju Litvaniji (1:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading