SJAJNA VEST ZA "ORLOVE": Piksijeva Srbija saznala bitnu informaciju pred meč u Bugarskoj!

Autor:

Sport

17.06.2023

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogla bi naša selekcija da napravi krupan korak ka plasmanu na EURO.

SJAJNA VEST ZA "ORLOVE": Piksijeva Srbija saznala bitnu informaciju pred meč u Bugarskoj!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije će u utorak od 20:45 igrati svoju treću utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine, a protivnik će biti selekcija Bugarska, u Razgradu.

Naša ekipa u Razgrad putuje posle pobede nad Jordanom (3:2) u prijateljskoj utakmici, dok će Bugari u meč ući posle remija (1:1), na gostovanju Litvaniji.

Dugo se čekala informacija koji arbitar će deliti pravdu na ovoj utakmici, a sada je i to poznato. U pitanju je iskusni sudija iz Premijer lige Krejg Pouson, a njegovi pomoćnici će po običaju biti Ian Husin i Džejms Mejnvoring. Uloga četvrtog sudije dodeljena je Robertu Džonsu.

Foto: fss.rs

Fudbaleri Srbije

Engleski arbitar ima iskustva sa srpskim ekipama. Sudio je prošle godine meč kvalifikacija za Ligu konferencija između Partizana i portugalske Santa Klare u Humskoj, a taj meč je osim po trijumfu Partizana ostao upamćen po jednoj kontroverznoj situaciji.

Igrač Santa Klare Alano tada se požalio na rasizam, a Pouson je odlučio da tada prekine meč na neko vreme. Ipak, kasnijom istragom je utvrđeno da nikakav rasizam nije postojao.

Nadamo se da će Pouson i sada biti talija za Srbiju, kao što je bio i za Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading