ISTINA JE, PREGOVARAM SA ZVEZDOM! Baharu stiže VELIKO POJAČANJE!

Autor:

Sport

11.06.2023

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo traje saga oko prelaska Miloša Degeneka na Marakanu.

ISTINA JE, PREGOVARAM SA ZVEZDOM! Baharu stiže VELIKO POJAČANJE!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Reprezentativac Australije se više puta pominjao kao potencijalno pojačanje za srpskog šampiona.

I sam Degenek je izjavama potvrđivao da ne krije želju da ponovo obuče crveno-beli dres, međuti, posle objave kada je poželeo dobrodošlicu Leu Mesiju u MLS ligi, mnogi su došli do zaključka da neće menjati sredinu ovog leta.

Kako prenosi "Sportski žurnal", iskusni defanzivac je u pregovorima sa Zvezdom, sa kojom je već dva puta igrao u grupnoj fazi Lige šampiona.

Momak rođen u Kninu kaže da je upravo novi trener crveno-beli Barak Bahar najzagrejaniji za njegov dolazak i kontakti su već uspostavljeni:

- Jeste, bilo je kontaktata, pričao sam sa ljudima iz kluba i trenerom Baharom. Pregovori su u toku, pa ćemo da vidimo šta će da se desi - rekao je Miloš Degenek za "Žurnal".

Foto: Starsport

 

Nastavio je u istom tonu:

- Gospodina Baraka Bahara znam od ranije. Tačnije, više od godinu dana. Prvi put smo se čuli kada je bio trener Makabija Haife. Hteo je da idem u Izrael tamo kao zamena za Bogdana Planića. Međutim, do dogovora nije došlo iz drugih razloga koje sad ne bih spominjalo, ali to nije imalo veze s snjim. Bahara izuzetno mnogo cenim kao čoveka i stručnjaka. Ostali smo u kontaktu. Učinio je veliku stvar plasiravši se prošle sezone u Ligu šampiona. Makabi Haifa je pod njegovom komandom imala mnogo kvalitetnih mečeva u Evropi, ali i u šampionatu Izraela. Pokazao je kakav je stručnjak i da je zasluženo u Zvezdi. Verujem da će napraviti iskorak i sa crveno-belima - dodao je član selekcije "kengura".

Navijačku pripadnost prema Zvezdi nikada nije krio, a napominje da je svakodnevno u svojoj kući sa majicama crveno-bele boje, čak i trenira u njima, pa se nada da će se vratiti na "Marakanu".

Foto: printscreen/instagram

Miloš Degenek u navijačkoj majici

Degenek ne smatra da dolazi samo kao zamena za Erakovića ili Dragovića, odnosno veruje da ga Bahar želi neovisno o njihovim transferima, dok potvrđuje da bi mogao da igra i na novoj poziciji - kao desni bek, kao što je to u reprezentaciji Australije.

- Kad imamo loptu više smo sa trojicom pozadi, a branimo se sa pet igrača pa sam ja na boku. Igrao sam na Mundijalu u Kataru protiv najboljih na svetu kao desni bek. Sigurno bih mogao i u Ligi šampiona, bez obzira da li bismo igrali sa trojicom ili četvoricom u zadnjoj liniji - istakao je Miloš Degenek.

Tokom prethodna dva boravka u Crvenoj zvezdi, štoper je upisao 132 utakmice i doprineo je sa tri gola i sedam asistencija, dok je pred odlazak iz Beograda imao problema sa trenerom Dejanom Stankovićem koji ga je polako gurao u drugi plan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading