OBJAVA KOJA SE NEĆE SVIDETI ZVEZDAŠIMA! Da li je Degenek kroz poruku NAJVEĆEM promenio ODLUKU?

Autor:

Sport

08.06.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni štoper pominjao se kao potencijalno pojačanje na Marakani.

OBJAVA KOJA SE NEĆE SVIDETI ZVEZDAŠIMA! Da li je Degenek kroz poruku NAJVEĆEM promenio ODLUKU?

Foto: Starsport

Miloš Degenek u dresu Zvezde

Više puta tokom prethodnih dana, Miloš Degenek je napominjao da bi mu bilo zadovoljstvo da se vrati u Crvenu zvezdu, iz koje se krajem januara prošle godine preselio u Kolumbus.

Reprezentativac Australije je rođen u Kninu, a sa timom iz Ohaja ima ugovor do kraja ove godine.

- Bilo je kontakta sa Zvezdom. Moja želja za povratkom nije sporna. Svi znaju koliko meni znači ovaj klub. Zvezda je moja kuća i uvek sam tu da pomognem. Voleo bih da se vratim, želja je uvek prisutna, to nije sporno. Još uvek nije ništa gotovo, ali smo u kontaktu - pričao je nedavno Degenek.

Foto: printscreen/instagram

Objava Miloša Degeneka

Trener srpskog šampiona Barak Bahar aminovao je njegov povratak na Marakanu, međutim, prema Miloševoj poslednjoj objavi čini se da od toga neće biti ništa?!

Iskusni defanzivac je, preciznije, na društvenim mrežama poželeo dobrodošlicu, po njemu, najvećem fudbaleru u istoriji Lionelu Mesiju, koji je potpisao za Inter iz Majamija, na čijem je čelu legendarni as Mančester junajteda i madridskog Reala, Dejvid Bekam.

Inače, Degenek i kapiten aktuelnih svetskih šampiona su imali priliku da se sretnu i na terenu. Bilo je to u osmini finala Mundijala u Kataru, kada su "gaučosi" savladali "kengure" sa 2:1 i u eliminacijama započeli pohod ka tituli planetarnog prvaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading