VENČAO SE MIRKO IVANIĆ: Zvezdin vezista uradio nešto NESVAKIDAŠNJE - slavlje o kom Srbija priča! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

08.06.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On i njegova verenica su rekli "da" na planini.

VENČAO SE MIRKO IVANIĆ: Zvezdin vezista uradio nešto NESVAKIDAŠNJE - slavlje o kom Srbija priča! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram/Printscreen/periicnatassa

Mirko Ivanić sa suprugom

Mirko Ivanić i njegova izabranica Nataša Perić su odlučili da kažu sudbonosno da, ali su to uradili na način koji se ne viđa baš često u Srbiji.

Naime, njih dvoje su odlučili da posle kraja sezone pobegnu na jednu planinu, i da organizuju venčanje, kom je prisustvovalo tek nekoliko ljudi.

Poznato je da je Ivanić vrlo skroman, ne voli da se previše eksponira, a on i njegova izabranica često vole da vreme provode na planini, što su i sada potvrdili. Upravo je Nataša podelila nekokoliko slika sa venčanja, a možete i sami da se uverite kako su njih dvoje proveli ovaj dan.

Inače, što se tiče Ivanićevog ostanka u Crvenoj zvezdi, sam fudbaler je nedavno izjavio da i dalje nije siguran šta će se na kraju dogoditi.

Još je rano za te teme. Pre toga imamo pripreme, da vidimo ko odlazi, ko ostaje. Pa i utakmice u prvenstvu... Ima još dosta do Lige šampiona - istakao je Mirko Ivanić nedavno.

Stav navijača je jasan - svakako da bi momka sa brojem četiri na dresu voleli da i dalje gledaju na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading