REPREZENTATIVAC SRBIJE MENJA SREDINU! Sve dogovoreno! Čeka se samo promocija!

Autor:

Sport

08.06.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završena je epizoda Filipa Mladenovića u Legiji iz Varšave.

REPREZENTATIVAC SRBIJE MENJA SREDINU! Sve dogovoreno! Čeka se samo promocija!

Foto: Starsport

Kao što se najvaljivalo prethodnog meseca, reprezentativac Srbije Filip Mladenović rastaće se sa višestrukim šampionom Poljske.

Kako prenosi "SportoweFaky", iskusni defanzivac je blizu dogovora sa grčkim Panatinaikosom i do kraja meseca se očekuje da njegov transfer u Atinu bude ozvaničen.

Iako je Legija ponudila nekadašnjem igraču Crvene zvezde nastavak saradnje, grčki velikan je izašao sa jačom i konkretnijom ponudom.

Levog beka u prestonici zemlje Helena čekaju mesečna primanja od 35.000 evra, odnosno 420.000 evropskih novčanica na godišnjem nivou, što Poljaci nisu mogli da isprate i izgubili su trku sa PAO.

Foto: Starsport

Filip Mladenović i Sergej Milinković-Savić

Tako je klub iz Varšave platio ceh kasnog "buđenja", jer se dugo nećkao da ponudi novi ugovor članu "orlova", koji će kao se kao slobodan igrač na kraju sezone preseliti u Atinu.

Ovaj Čačanin je karijeru počeo u matičnom Borcu, odakle je stigao na Marakanu i pre 11 godina potpisao za srpskog šampiona.

Usledio je potom odlazak u BATE Borisov, dobre igre u Belorusiji preporučile su ga bundesligašu Kelnu, dok je kasnije igrao za Standard iz Liježa, a pre Legije u Poljskoj branio je boje Lehije iz Gdanjska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading