NIŠTA OD POVRATKA NA MARAKANU! Bivši igrač Zvezde već NAŠAO klub! Poznato gde nastavlja karijeru!

Autor:

Sport

06.05.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Filip Mladenović posle igranja u Poljskoj nastaviće karijeru u Grčkoj.

NIŠTA OD POVRATKA NA MARAKANU! Bivši igrač Zvezde već NAŠAO klub! Poznato gde nastavlja karijeru!

Foto: Starsport

fudbalska reprezentacija Srbije

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i član "orlova" prethodnih dana bio je u epicentru skandala, pošto je udarao protivnike i izazvao tuču u meču sa Rakovim.

Disciplinska komisija FS Poljske odlučila je da kazni defanzivca Legije sa tri meseca neigranja i novčano sankcioniše, ali se uprkos tome Filip Mladenović izvinio zbog nepromišljenog gesta.

- Finale Kupa Poljske bio je meč pun emocija i drame. Nažalost, i one nesportske, koje su mene pogodile. I izvinjavam se zbog ponašanja prema igračima, posebno prema Marčinu Cebuli, Viktoru Dlugožu i Žanu Karlosu, ali i prema strušnom štabu Rakova, uključujući trenera Mareka Papmušena. Svestan sam da je to bilo neprihvatljivo. Takođe, izvinjavam se igračima mog tima, mom stručnom štabu i navijačima što nisam dostojno predstavljao boje Legije - oglasio se Mladenović putem Instagrama.

Ovim kažnjavanjem Filip je završio sa igranjem u Poljskoj. Od dresa Legije oprostiće se na kraju sezone, a njegov novi klub je Panatinaikos, pošto je sa grčkim velikanom već postigao dogovor.

Podsetimo, šuškalo se u prethodnom periodu i o povratku Mladenovića na Marakanu, ali se bivši igrač crveno-belih odlučio da pređe u atinske "zelene".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading