Meč 26. kola Srpske lige - grupa Beograd, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

06.05.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

BSK (Borča) – Zemun (subota, 6. maj, 16:30)

Republika

U Srpskoj ligi - grupa Beograd, čini se da će Zemun u viši rang, iako još ima pet kola do kraja. Zemunci vode ispred OFK Beograda sa prednošću od pet bodova i samo ove dve ekipe mogu potencijalno da računaju na Prvu ligu.

Republika

Zemun je već dugo u veoma dobroj seriji i niže pobede, a čini se da će i u ovom kolu imati lagan posao jer idu u goste BSK-u koji je na 14. mestu na tabeli i bezbrižno čeka kraj prvenstva. Ovaj duel će poslužiti Zemuncima kao generalna proba pred meč 27. kola kada će dočekati OFK Beograd i eventualnom pobedom tada rešili pitanje odlaska u viši rang.

 

 

Ipak, može i u ovom kolu Borča da bude tvrd teren za Zemun jer je u prvom delu sezone lider pobedio kod kuće sa mršavih 1:0.

U subotu, 6. maja od 16:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Beograd, između BSK-a iz Borče i Zemuna.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading