DELIJE U NEVERICI! Zvezda ostaje bez VELIKE ŽELJE! Pojavio se novi ZAINTERESOVANI klub!

Autor:

Sport

06.05.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Crvene zvezde mesecima unazad pokušava da angažuje napadača Sent Etjena Žana Filipa Krasoa.

DELIJE U NEVERICI! Zvezda ostaje bez VELIKE ŽELJE! Pojavio se novi ZAINTERESOVANI klub!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Nedavna izjava Mitra Mrkele da će Zvezda odustati od Krasoa, zbog visine novca koji golgeter nekadašnjeg šampiona Francuske traži, je sve realnija.

U prilog tome ide i činjenica da je Žan-Filip odlučan da karijeru nastavi u nekoj od "liga petice", iako je fudbaler iz Obale Slonovače imao dogovor sa tehničkim direktorom crveno-belih Markom Marinom, koji je trenutno "zamrznut" zbog većih finansijskih zahteva koje zahteva golgeter Sent Etjena.

Prema ličnom mišljenju, Kraso je ubeđen da će od potencijalnog poslodavca iz pet najjačih liga Evrope, mogao da inkasira između milion i 1,2 miliona godišnje po sezoni, što Crvena zvezda ne može da mu ponudi, pa je zbog toga došlo do mimiolaženja u pregovorima.

Foto: Ap photo

Žan-Filip Kraso (crveni dres)

Prema pisanju francuskih medija, pojavila se priča da je Žan-Filip izuzetno interesantan članu Lige 1 Monpeljeu, pa je sve izvesnije da će ovaj prvoligaš pokušati da ubedi za potpis strelca 16 golova u drugoj ligi zemlje "Galskih petlova".

Ukoliko se, ipak, odluči za dolazak na Marakanu, Kraso će imati obezbeđeno igranje u Ligi šampiona, jer je novi-stari prvak Mozzart Superlige Srbije, pobedom nad TSC-om pre nekoliko nedelja, obezbedio šestu uzastopnu titulu na domaćoj sceni.

Crvena zvezda igra na tu kartu, međutim, sve su manje šanse da će ubediti napadača, budući da će finansijska ponuda Monpeljea sigurno biti "teža".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading