OGLASILI SE IZ ZVEZDE MERIDIANBET: Važno SAOPŠTENJE za sve navijače crveno-belih!

Autor:

Sport

08.06.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igraće se finala oba takmičenja.

OGLASILI SE IZ ZVEZDE MERIDIANBET: Važno SAOPŠTENJE za sve navijače crveno-belih!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Čelnici Košarkaške lige Srbije i AdmiralBet ABA lige, postigli su kompromis po pitanju kalendara što se tiče mečeva u borbi za titulu.

Po prethodnom planu, termini dve finalne serije su se poklapali, crveno-beli su pretili da neće igrati finale regionalnog takmičenja, ali je na sastanku u četvrtak pronađen zajednički jezik.

Po sadašnjem dogovoru, koji smo već najavili na našem portalu, finale KLS lige kreće već sutra, duelom Crvene zvezde Meridianbet i FMP-a, dok će finale AdmiralBet ABA lige startovati 13. ili 14. juna.

Nakon ove odluke, oglasili su se iz Crvene zvezde Meridianbet:

- Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet finalnu seriju Superlige Srbije protiv ekipe FMP-a, otvaraju 9.juna!

Prvi meč finala Superlige Srbije, takmičenja u kome crveno-beli brane titulu igraće se u petak od 18 časova u hali „Aleksandar Nikolić“, a ulaz na ovu utakmicu za sve navijače našeg kluba biće slobodan!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet

Klub i na ovaj način želi da se zahvali svima koji su u prethodnom periodu, završnici Evrolige i utakmicama četvrtfinala i polufinala ABA lige pružali ogromnu podršku našem timu, koji konačno nakon pauze od 20 dana izlazi na teren!

Dođite i pozdravite ekipe Crvene zvezde Meridianbet koja će se tokom narednog vikenda boriti za drugi trofej u sezoni, titulu prvaka Srbije!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading