PAO DOGOVOR: Sada i ZVANIČNO - evo kada će se igrati finala KLS i AdmiralBet ABA lige!

Autor:

Sport

08.06.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završen je sastanak čelnika oba takmičenja.

PAO DOGOVOR: Sada i ZVANIČNO - evo kada će se igrati finala KLS i AdmiralBet ABA lige!

Foto: Starsport

Luka Vildoza i Kevin Panter

Čelnici Košarkaške lige Srbije i AdmiralBet ABA lige, postigli su kompromis po pitanju kalendara što se tiče mečeva u borbi za titulu.

Po prethodnom planu, termini dve finalne serije su se poklapali, crveno-beli su pretili da neće igrati finale regionalnog takmičenja, ali je na sastanku u četvrtak pronađen zajednički jezik.

Kao što je naš portal već ranije najavio, finale srpskog prvenstva između Crvene zvezde Meridianbet i FMP Železnik će biti prvo odigrano. Prva utakmica će biti odigrana 9. juna, a revanš dva dana kasnije. Moguća majstorica će biti odigrana 12. juna.

Foto: Starsport

Duel na meču Crvene zvezde Meridianbet i Partizana

Sa druge strane, prva utakmica finala AdmiralBet ABA lige će biti odigrana 13. juna, pod uslovom da finale KLS-a bude rešeno u dva meča. Ukoliko se ode u majstoricu, finale na Jadranu će početi 14. juna, dok će ostali termini biti naknadno određeni.

Na kraju se čini da je postignut kompromis svih učesnika, a videćemo kome će na kraju ovakav raspored odgovarati. Partizan je nedavno završio polufinalnu seriju protiv Cedevite, dok su crveno-beli još 23. maja odigrali svoju poslednju utakmicu, kada su u Morači deklasirali Budućnost u drugom meču polufinala AdmiralBet ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading