EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Poznat termin POČETKA finalne serije AdmiralBet ABA lige!

Autor:

Sport

08.06.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici regionalnog takmičenja pronašli su rešenje.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Poznat termin POČETKA finalne serije AdmiralBet ABA lige!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde Meridianbet plasirali su se u finale AdmiralBet ABA lige, a ako se po jutru dan poznaje - ovo će biti veoma zanimljiva serija koju će ponovo pratiti brojne drame kako na terenu, tako i van njega.

Crveno-beli odbili su da počnu finale regionalnog takmičenja dok ne završe bitku za trofej u Košarkaškoj ligi Srbije, a Partizan je želeo da se igra u predviđenom terminu.

Prema saznanjima našeg portala - čini se da se konačno došlo do rešenja! Finalna serija Košarkaške lige Srbije u kojoj će se Crvena zvezda Meridianbet i FMP iz Železnika boriti za trofej, igraće se od devetog do 11. juna, dok će početak završnih bitaka AdmiralBet ABA lige, gde ćemo gledati večiti derbi, krenuti 14. juna.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

 

Ovo će odgovarati timu sa Malog Kalemegdana, a čini se da se uklapa u proračune i Partizana, ali se očekuju reakcije oba kluba.

Takođe, veliki problem čelnici AdmiralBet ABA lige imaće i sa određivanjem sudija za finale. Srpski arbitri Ilija Belošević, Milivoje Jovčić i Uroš Nikolić zahtevali su da ne budu delegirani za prvu utakmicu, a veruje se da će im ova molba biti uslišena.

Ko bi mogao da uzme pištaljku u ruke pročitajte OVDE.

Podsetimo, titulu u AdmiralBet ABA ligi brani Crvena zvezda Meridianbet, ali će prednost domaćeg terena u velikom finalu imati Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading