FMP ILI MEGA? Crvena zvezda Meridianbet saznala ime rivala u velikom finalu!

Autor: Tanjug

Sport

07.06.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato koje dve ekipe će se boriti za titulu šampiona Srbije.

FMP ILI MEGA? Crvena zvezda Meridianbet saznala ime rivala u velikom finalu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši FMP-a igraće u finalu Superlige Srbije pošto si i u drugom meču polufinalne serije savladali Megu sa 96:70 (25:16, 18:18, 29:17, 24:19) i drugu godinu zaredom će se boriti sa Crvenom zvezdom Meridianbet za titulu prvaka Srbije.

FMP je bez većih problema savladao Megu, a utakmica je bila rešena u finišu treće deonice kad je domaćin stekao nedostižnu prednost od plus 21.

Najefikasniji kod pobednika bili su Ebuka Izundu sa 22, Ranko Simović sa 19, Aleksa Stepanović sa 17 i Čarls Edvard sa 13. Kod Mege su prednjačili Matej Rudan sa 18, Filip Jović sa 17 i Luka Cerovina sa 11 poena.

Finalna serija bi prema objavljenim terminima KLS trebalo da počne u subotu 10. juna, dva dana pred start finalne serije AdmiralBet ABA lige između Partizana i Crvene zvezde. Zbog preklapanja termina, čelnici KLS i AdmiralBet ABA lige će u četvrtak imati sastanak na kom će pokušati da reše problem, pa će se posle toga verovatno i definitivno znati tačni termini za oba finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading