ODLIČNE VESTI ZA JOKIĆA! Majami još NIJE KOMPLETAN: Zvezda tima sa Floride na listi POVREĐENIH!

Autor:

Sport

07.06.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušaće da se oporavi za neki od mečeva do kraja finalne serije.

ODLIČNE VESTI ZA JOKIĆA! Majami još NIJE KOMPLETAN: Zvezda tima sa Floride na listi POVREĐENIH!

Foto: Tanjug/AP

Tajler Hiro i Džimi Batler

Denver Nagetsi i Majami Hit bore se za titulu u NBA ligi.

Trenutno je 1:1 u pobedama - Nagetsi su poveli kada su u prvom meču slavili sa 104:93, ali su se Batler i ekipa vratili, napravili brejk u drugoj utakmici i trijumfovali rezultatom 111:108 što ih stavlja u povoljniju poziciju pred nastavak serije.

Nikola Jokić i njegovi saigrači dobili su odlične vesti uoči trećeg meča koji je na programu u noći između srede i četvrtka od 02.30 na Floridi.

Jedan od najboljih igrača Majamija, Tajler Hiro, još nije spreman da se priključi timu, potvrdio je trener ove ekipe Erik Spolstra.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tajler Hiro

 

Ne bih da budem Nostradamus, ali idemo na dnevnoj bazi. Još nema zeleno svetlo da igra i tu smo gde smo. Ipak, ohrabruje nas to što vidimo kako radi - rekao je Spolstra o zvezdi svoje ekipe koja je već dugo van parketa zbog preloma ruke.

Trebalo je da se Hiro vrati utakmicama još 23. maja, ali to se nije dogodilo, već je oporavak potrajao, pa je Majami i dalje bez ovog košarkaša.

Igrač će kako stvari stoje biti testiran i neposredno pre treće utakmice, te će tada biti poznato kada i koliko može da pomogne.

Hiro se povredio 16. aprila u prvoj utakmici plej-of serije Istoka sa Milvokijem, a Majami je bez njega odigrao 14 utakmica u plej-ofu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading