ISTORIJSKI USPEH NIKOLE JOKIĆA! Srbin ODUVAO konkurenciju, Amerikanci mu "SKINULI KAPU"

Autor:

Sport

07.06.2023

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As Denvera našao se u centru pažnje.

ISTORIJSKI USPEH NIKOLE JOKIĆA! Srbin ODUVAO konkurenciju, Amerikanci mu "SKINULI KAPU"

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić okružen igračima Denvera

Nikola Jokić jedan je od najboljih košarkaša planete.

Bio je Srbin dvostruki uzastopni MVP NBA lige, treće priznanje izmaklo mu je "za dlaku" i otišlo u ruke Džoelu Embidu, ali će centar Denvera sada pokušati da stigne do još većeg trofeja - šampionskog prstena.

Na putu ka tome Jokiću stoji Majami koji je pokazao da se neće tek tako predati. U seriji je trenutno 1:1 - Nagetsi su poveli kada su u prvom meču slavili sa 104:93, ali su se Batler i ekipa vratili, napravili brejk u drugoj utakmici i trijumfovali rezultatom 111:108 što ih stavlja u povoljniju poziciju pred nastavak.

Treći meč na programu je u noći između srede i četvrtka od 02.30 na Floridi, a neposredno pred ovaj duel stigle su nam neverovatne vesti iz Sjedinjenih Američkih Država.

NBA liga objavila je podatak koji pokazuje koliko je Jokić napredovao u poslednje vreme i to na apsolutno svim poljima. Srbin je u poslednjih mesec dana oduvao konkurenciju i postao košarkaš sa najvećim brojem pregleda na društvenim mrežama (316 miliona).

 

 

- Nikola Jokić je prošle sezone bio 18. u ligi po pregledanim video snimcima na društvenim mrežama NBA lige. U regularnom delu ove sezone popeo se na 9. poziciju. Tokom poslednjih 30 dana, Jokić je najveći hit na društvenim mrežama sa 316 miliona pregleda - objavila je NBA liga.

Da situacija bude još zanimljivija - Nikola Jokić nema niti jednu društvenu mrežu, ali i pored toga uspeo je da počisti konkurenciju i natera Amerikance da mu "skinu kapu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading